Bel ons op: 055-5336186

Referenties

Simply heeft mij enorm verder geholpen in het representatief maken van mijn website. Er wordt goed nagedacht over de algehele uitstraling, de rust en de vindbaarheid van de informatie. De wensen van de klant wordt goed geïnterpreteerd en meegenomen in de ontwerpen. Ook wordt er verder nagedacht over toekomst mogelijkheden en de inrichting daarvan. Hierdoor worden uitbreidingen voor de toekomst een stuk simpeler en worden er zelfs nieuwe mogelijkheden zichtbaar voor toekomstige uitbreiding van de dienstverlening. Daarbij wordt er direct gekeken naar de mogelijkheden om de website meer in de picture te zetten. Kortom: Simply gaat verder dan alleen het in elkaar zetten van een website maar kijkt ook naar vindbaarheid en denkt verder mee dan dat voor de afnemer in eerste instantie mogelijk lijkt. Enorm klantvriendelijk. Een verrijking in de dienstverlening!

 
Fortis Orbis

De website van honderd19 is gebouwd door Simply web naar alle tevredenheid. Een professionele benadering en uitwerking is aan Simply wel toevertrouwd.Tevens verdiept hij zich echt in ons bedrijf en onze doelgroep en geeft zeer nuttige tips en verbeter punten op het gebied van marketing en social media gebruik. Ook beheert Ramon onze mailsystemen en geeft advies betreft digitale presentatie in onze studio en zorgt voor een perfecte technische ondersteuning. Altijd kan je hem bellen voor vragen, en help hij je direct verder. Een verademing t.o.z.v. eerdere ervaringen met web-bouwers en -beheerders. Dus ook in de snelle digitale wereld kan het nog persoonlijk en klantgericht!

 
Honderd19

Zo’n 2 jaar geleden heeft Ramon de website van Nijboervloer eens goed onderhanden genomen. We hebben samen een plan van aanpak gemaakt en samen een hoop teksten geschreven en een hoop foto’s uitgezocht en gemaakt. Want als er iets niet was dan zei Ramon: dan maken we het toch gewoon zelf. Simply heeft de mogelijkheid om dingen echt simpel te benaderen. Ik ben zelf natuurlijk volledig houtman maar het lukt Ramon om dingen die hij doet heel duidelijk over te brengen waardoor ik de afgelopen 2 jaar enorm veel geleerd heb over websites, webdesign, seo en aanverwante artikelen. Ook op het gebied van mail, hosting en telefonie ben je bij Simply aan het juiste adres. Ramon heeft bij ons de mail, telefonie en hosting helemaal overgenomen en het draait allemaal super. Het mooie is ook nog dat met de computerkennis die Ramon heeft en er is een keer een digitaal probleempje dan hoef je maar te bellen en het wordt opgelost. Maar uiteindelijk is het resultaat het enige wat telt. Heb ik het drukker gekregen de laatste tijd? Is er crisis geweest de laatste jaren? Dankzij Simply heeft Nijboervloer daar niets van meegekregen. Want met Simply in de gelederen ga je echt meer klanten krijgen en dus ben je drukker als ooit tevoren.

 
Nijboervloer

Wij bevelen Simply web zeker aan! De klant staat centraal en is alrijd nummer 1!! Sinds Simply web ons helpt met de website en seo zijn wij beter te vinden op het internet! En dit levert meer klanten en dus meer werk op!!!!

 
Veldhuis v.o.f.

MatrozenkoorApeldoorn.nl was halverwege 2014 toe aan een nieuwe website. De voorgaande heeft in de 3,5 jaar van zijn bestaan prima diensten bewezen. Maar de afhankelijkheid van de amateurbouwer/beheerder begon meer en meer te knellen. Daarom hebben we gezocht naar een professionele websitebouwer die oor en oog heeft voor de bijzonderheden van ons Goede Doelen koor. En die hebben we gevonden bij Simply. In een zeer kort tijdsbestek heeft Simply een nieuw ontwerp opgesteld. De uitstraling daarvan betekende voor ons koor 2 stappen vooruit in look-and-feel. Vervolgens is uiterst voortvarend de relevante inhoud opgenomen. Opvallend daarin: het constructief-kritisch meedenken over bestaande en nieuwe inhoud. En een uiterst plezierige puntjes-op-de-i-middag met het 3-koppige bestuur van ons koor. Dat was voor ons ook reden de hosting van de website door Simply te laten verzorgen. Nu beschikken we over een prima-in-het-pak zittende website. De secretaris van ons koor verzorgt volledig op eigen kracht het inhoudelijke beheer m.b.v. nieuwsupdates, aankondiging van optredens e.d. En de hosting van de website verloopt zonder technisch gedoe. Simply blijkt voor MatrozenkoorApeldoorn.nl een professionele keuze!

 
MatrozenkoorApeldoorn.nl

Simply web is voor HRS Pool & Technical Equipment en Webstunter van onschatbare waarde, omdat zij met hun bedrijf Simply web de Website voor ons gerealiseerd hebben en bijhouden. Dat doet Ramon zonder veel praatjes, maar wel met veel kennis van zaken. Wat Ramon zegt, dat doet hij ook daadwerkelijk. No nonsense een 100% betrouwbare partner. Daarnaast denkt Ramon ook mee. Zodat ons bedrijf van zijn kennis kan profiteren waardoor we nog meer win win situatie krijgen. Ga zo door en zeker een aanrader voor elk type bedrijf die zelf van kwaliteit houden !

 
HRS Pool & Technical Equipment

In een ontspannen sfeer werd een oriënterend gesprek gevoerd. Daarin werd ruim aandacht besteed aan mijn wensen en ideeën. Maar ook hun visie ten aanzien van bestendigheid en mogelijke aanpassingen in de toekomst kwam aan bod. In de hele opbouwfase vond op plezierige wijze informatie-overdracht plaats met als resultaat een fraaie duidelijke website. Het feit dat de virtuele deur open staat, geeft een goed gevoel. Al met al ben ik dus aangenaam verrast geweest door de persoonlijke en zeer klantvriendelijke manier waarop Simply-web/Ramon mijn website heeft vernieuwd.

 
Riarte.nl

Ongeveer een jaar geleden kwam ik in contact met Ramon van Valburg van webdesigner bureau Simply Web. Ik was op zoek naar een betaalbare maar kwalitatief hoogwaardige website. In deze periode heb ik met verschillende mensen gesproken. Toen ik met Ramon sprak viel me op hoeveel kennis hij had en hoe goed hij mijn doelgroep begreep. Hij kenden de manier waarop zij communiceren wat zij belangrijke informatie vinden en hoe ze dit gepresenteerd willen krijgen. Ik kreeg als snel een template hoe mijn site er uit zou gaan zien zo kon ik me direct een goed beeld vormen. Na een mooi creatief proces was de website een feit. Door de website kreeg mijn bedrijf een ander uiterlijk, een stuk professioneler en betrouwbaarder. In het afgelopen maanden is het nut van en goede website duidelijk geworden. Mijn bedrijf heeft een onverwachte groei doorgemaakt welke zeker voor een belangrijk deel te danken is aan de website welke Simply Web voor me heeft ontworpen en gerealiseerd. Ik kan Ramon van Valburg en Simply Web van harte aanbevelen aan iedereen die een website wil laten bouwen. Michel Boerdam De Vorm Trainingen  

 
De Vorm Trainingen

Via een advertentie op facebook raakten wij geïnteresseerd in het concept van Simply Web! En wij zijn alles behalve teleurgesteld! Wat heeft Ramon een gave website voor ons gebouwt. Volledig naar onze wensen. Bij het kennismakingsgesprek vraagt Ramon alle wensen uit en geeft met zijn grafische oog daar duidelijk positieve feedback op. Ramon is verder altijd bereid even te helpen bij het plaatsen van een blog of van foto’s. Wij zijn niet heel erg handig met computers en vanuit Simply Web worden wij perfect begeleid. Wij kunnen iedereen Simply Web adviseren. Gegarandeerd een mooie en strakke website voor een hele schappelijke prijs! Ramon, heel erg bedankt! Praktijk voor Kind & Sport

 
Praktijk voor Kind & Sport 1

"Simply-web heeft voor mij een prachtige professionele website gemaakt waar ik heel veel positieve reacties op gekregen heb. Ik ben er ontzettend blij mee. Er werd meegedacht door Ramon en zijn collega's en bij uiteenlopende meningen kon dit altijd snel opgelost worden door heldere communicatie. Zelfs in de avonduren werd er gewerkt!. Dit om mijn zaakjes goed voor elkaar te krijgen. Nu kan ik beginnen en klanten werven voor mijn voorleesservice voor de ouderen. Bedankt!"

 
Voorleesuurtje.nl

“Een oproep op internet voor een functionele, frisse en toch betaalbare website leverde maar liefst 8 reacties op.|Enkel de heren van Simply waren bereid om langs te komen voor een persoonlijk gesprek, iets wat voor ons van grote waarde was.De zorgvuldige inventarisatie die volgde heeft geleid tot een prima resultaat in een korte doorlooptijd. Het contact gedurende de realisatiefase verliep altijd vlot en prettig, de aanpak was zowel doelgericht als creatief”

 
Gitselsvastgoed

Eindelijk is het zover ; een nieuwe website voor Stichting Fatrafo ! na een jaar van overdenking en drukke bezigheden is het er van gekomen. Met trots kunnen wij nu onze nieuwe website presenteren. Gezien de snelle ontwikkeling op gebied van media en bereikbaarheid konden wij niet achter blijven. Er is lang gezocht naar goede oplossingen, uiteindelijk zijn we nu bereikbaar over de gehele wereld. Dankzij Simply-web onze nieuwe website bouwer uit Apeldoorn. Dankbaar zijn we dat medewerkers van Simply Web ons hebben laten zien welke mogelijkheden er meer waren. Ook de ideeën die we wederzijds hadden hebben we kunnen samen voegen tot een verbluffend eind resultaat. Belangrijk is dat wij als stichting op gebied van Humanitaire Zending en hulp aan projecten nu kunnen laten zien wat we werkelijk doen. Maar ook op zakelijk gebied en voor bedrijven is er nu meer duidelijkheid. Niet alleen het opleveren van de website maar ook de betrokkenheid van Simply Web na deze oplevering is belangrijk. Dankzij hun kunnen we ook aan promotie werken door middel van Flayers en Banners . Het ontwerpbureau van Simply Web is een toegevoegde waarde voor ons als Stichting Fatrafo. We zien dan ook met vertrouwen 2016 tegemoet en zijn dankbaar met deze goede zakelijke relatie. Maar ook hun bereikbaarheid en snelle afhandeling kan ik een ieder aanraden neem een kijkje bij Simply Web of maak een afspraak met hun . Persoonlijke gesprekken en brilante oplossingen maken het verschil voor een goede service en afhandeling. Dank voor jullie inzet en hulp.

 
Fatrafo