Bel ons op: 055-5336186

Over Simply

We zijn een Internetbureau uit Apeldoorn en Onderdeel van Certigon B.V. Samen met ons team van professionals staan wij klaar voor onze klanten. Bij Simply web gaat het niet alleen over het maken van mooie en betaalbare websites of huisstijlen. Ons hogere doel is u als ondernemer succesvoller maken door middel van een nieuwe website, aanpassing van uw bestaande website of door de vindbaarheid van uw website onder de loep te nemen en te optimaliseren..

Hoe doen wij dat?

Door nieuwe klanten te werven voor uw onderneming via slimme en betaalbare online marketing. Zodat uw website meer oplevert dan hij kost en zichzelf snel terugverdient. Daarna zorgen we dat uw bedrijf online een voorsprong houdt op uw concurrenten. Veel van onze klanten ontvangen meer dan 50% van de offerteaanvragen via hun website. Elke maand weer.

Wie zijn de klanten van Simply?

U kunt recent opgeleverde website’s bekijken in onze portfolio.

Wat kosten onze diensten?

Tja, wat kost een website? Een mooie en effectieve website bouwen we al vanaf €450,-.  Een maatwerk website ontwikkelen we vanaf € 1000,-. Zeer complexe websites en webshops zijn uiteraard ook mogelijk. Hiervoor nodigen we u dan graag uit bij ons op kantoor om dit onder het genot van een goede kop koffie met u te bekijken en zo met een goede en scherpe offerte te kunnen komen. Wilt u weten hoe we úw onderneming succesvoller kunnen maken? Neem dan contact met ons op.