Bel ons op: 055-5336186

Logo ontwerp Apeldoorn

Logo ontwerp vanuit Apeldoorn

Een goed logo ontwerp weerspiegelt de identiteit van je bedrijf of je organisatie. Je logo communiceert in één oogopslag iets over de filosofie, waarden, plaats in de markt en je doelstelling. Het is je beeldmerk; de basis van het imago van je onderneming. Wij zoeken samen met je naar een uitstraling die de doelgroep van je product of dienst aanspreekt. Strak en hip of juist klassiek en luxe.

Hoe we tot het perfecte logo ontwerp komen voor je zaak

Met je organisatiedoelstellingen in het achterhoofd selecteer je zelf tien voorbeelden van logo’s die je aanspreken. Vervolgens analyseren we samen de overeenkomsten in deze gevonden logo’s. Hieruit beginnen we met het ontwerpen van de nieuwe identiteit en bedrijfsbranding. We beginnen te schetsen, met potlood. Handwerk dus. Om de beste concepten op de computer uit te werken. Na enkele revisierondes, waarin je steeds feedback geeft op de conceptversies en de vorderingen daarin, komt in samenwerking hét logo tot stand. Resultaat: een beeldmerk / logo ontwerp waar je echt trots op bent.

Voor Jouw Logo Ontwerp Ga Je Naar Simply-Web Apeldoorn!

Of je nu al een website of huisstijl hebt of niet, Simply-web zorgt ervoor dat je een passend logo krijgt voor een betaalbare prijs. Daarbij kunnen we voor jou ook andere zaken verzorgen, zoals website- en huisstijl ontwerp, alles omtrent social media en meer. Meer weten? Kom langs op ons kantoor in Apeldoorn of neem direct contact met ons op.