Bel ons op: 055-5336186

Huisstijl ontwerp

Bij de identiteit van je bedrijf of merk hoort een huisstijl. Hiermee ben je herkenbaar en straal je uit waarvoor je staat. Je klanten hebben snel het juiste gevoel bij jouw bedrijf. Dat is het idee achter de huisstijl. Aan de basis van je huisstijl staat je logo. Wanneer je al een logo hebt, kan Simply-web dit professioneel verwerken in het ontwerp van je huisstijl. Heb je nog geen logo? Wij verzorgen ook logo-ontwerp, waarbij we direct met je huisstijl aan de slag kunnen.

Onze Werkwijze

Wanneer we met jouw huisstijl-ontwerp aan de slag gaan, beginnen we met je logo. Waar staat je logo voor? Welke kleuren en vormen zijn belangrijk in je logo? Op basis van je logo ontwerpen we de huisstijl, waarbij herkenbaarheid voorop staat. Je huisstijl is samen met je logo en je website de identiteit van je bedrijf. Die moeten staan als een huis.

Ons Ontwerp, Jouw Huisstijl

We benaderen je huisstijl-ontwerp altijd op een persoonlijke manier. Het eindresultaat moet natuurlijk passen bij jou en je bedrijf. Dus sta jij centraal. Dat is het uitgangspunt. Daarom hebben we persoonlijk contact met je. Alleen door direct contact weten we snel wie je bent, wat je doet en wat jouw huisstijl moet uitstralen. Zo maken we een ontwerp dat bij jou past. En het mag dan wel een ontwerp zijn uit onze studio, het gaat om jouw huisstijl. Soms is het eerste ontwerp meteen raak, soms moeten we enkele details aanpassen. Daarom is het persoonlijk contact voor ons zo belangrijk. Pas wanneer jij tevreden bent, zullen wij het ook zijn.

Waarom Een Huisstijl Laten Ontwerpen? 

Je huisstijl kan worden gebruikt in een veelvoud aan communicatiemiddelen. Van groot tot klein, van digitaal tot fysiek. Denk hierbij aan visitekaartjes, brochures en je website. Maar ook een digitale nieuwsbrief, briefpapier en give-aways. Voor al deze uitingen is herkenbaarheid van groot belang. En die herkenbaarheid bereik je door je huisstijl consequent door te voeren.

Wil je meer weten over een huisstijl of logo ontwerp?