Bel ons op: 055-5336186

Hosting

Webhosting

Uw website is uw online visitekaartje en tevens een onmisbaar klantkanaal. Uw wilt dan ook een professionele webhosting met klantgerichte ondersteuning welke u kunt bellen als u ze nodig heeft voor uw website.
Een domeinnaam, genoeg capaciteit voor al uw pagina’s, en deskundige ondersteuning door onze support afdeling. Met Webhosting van Simply web heeft u alles wat u nodig heeft voor het professioneel opzetten van een website. Nu, maar ook in de toekomst.

TOEKOMSTBESTENDIG

Webhosting van Simply is flexibel. U kunt kiezen uit overzichtelijke standaardpakketten die u naar wens eenvoudig kunt uitbreiden. Ook als uw online activiteiten in de toekomst sterk groeien zit u met Webhosting van Simply altijd goed. Bij forse groei van uw website stapt u gemakkelijk over naar een eigen Cloudserver.

Webhosting van Simply: altijd online

Simply neemt uw webhosting uit handen. Dat betekent dat uw website draait op de systemen van Simply web. Wij zorgen ervoor dat die systemen up to date blijven en dat uw website altijd online is. Met Webhosting van Simply web kunt u daarom onbezorgd Online Ondernemen. Al onze diensten ondersteunen u bij uw dagelijkse bedrijfsvoering en leveren op die manier een belangrijke bijdrage aan uw productiviteit. Ze zijn eenvoudig via onze website te bestellen en te beheren.

Bent u geintereseerd maar wilt u meer weten? Vul dan ons contact formulier in of bel ons wij kijken graag met u mee voor een passende oplossing voor uw hosting.